Lid worden

Beroepsvereniging voor pensioendeskundigen

De sterkste vertegenwoordiging van Pensioenadviseurs

Inschrijven

De jaarcontributie bedraagt € 490,- per jaar per lid. Wanneer er meer mensen binnen een organisatie werkzaam zijn en lid willen worden van de Pensioenorde bieden wij een kantoorlidmaatschap aan.

Een kantoorlidmaatschap is volgens onderstaande staffel opgebouwd:

 1e persoon € 490,-
2e persoon € 400,-
Vanaf 3e persoon € 345,-
Wanneer u lid wilt worden van Pensioenorde hebben wij de onderstaande gegevens van u nodig. Na het invullen van dit formulier ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw lidmaatschapsaanvraag.
 
 

Aspirant lidmaatschap

Heb je geen of weinig ervaring als pensioenadviseur of heb je alleen een WFT-pensioendiploma? Dan kun je aspirant-lid worden van de Pensioenorde. Het aspirant-lidmaatschap duurt 2 jaar. In deze periode wordt verwacht dat je aan alle vereisten voldoet wat betreft permanente educatie en dat je jezelf verder bekwaamt als pensioenadviseur door aanvullende opleidingen te volgen of dossiers uit te werken. Aan het eind van de 2-jaarsperiode vragen wij je om een volledig door jou uitgewerkt dossier te overleggen aan het bestuur om zo aan te tonen dat je volwaardig lid kunt worden van de Pensioenorde. Als dit dossier door het bestuur als voldoende wordt beoordeeld, ben je vanaf dat moment volwaardig lid.

Zoeken in het register van Erkende Pensioendeskundigen

Alle aangesloten pensioendeskundigen doorlopen een programma van permanente educatie om opgenomen te kunnen worden in ons EPD Register.