Kom met ons in contact

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons? Stuur ons een bericht!

Secretariaat

Het secretariaat van de Pensioenorde is schriftelijk en per e-mail bereikbaar.

Pensioenorde

Postadres:
Piet Heinstraat 43
2518 CB  Den Haag
070 – 568 04 15

Stuur ons uw bericht

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aansluiten bij de Pensioenorde?

Lid worden van Pensioenorde is mogelijk voor alle adviseurs werkzaam in de pensioenbemiddeling en advisering als eigenaar van een kantoor dan wel als medewerker. Als u voldoet aan de gestelde eisen, kunt u zich inschrijven.

Hoe vaak start de permanente educatie?

Er kan doorlopend gestart worden met de educatie. Dit betekent dat u op ieder moment van het jaar lid kunt worden van Pensioenorde en tegen gereduceerd tarief kunt deelnemen aan de masterclasses.

Hoe vaak zijn er ledenbijeenkomsten?

Twee maal per jaar organiseren wij een ledenbijeenkomst. Deze vinden doorgaans plaats in dmaart en september.

Wie zitten er in het bestuur?
Hoe ondersteunt Pensioenorde mij verder?

Wij streven continu naar verdere professionalisering van de pensioenadviesmarkt en is de belangrijkste gesprekspartner van onze branche bij politiek en samenleving. 

Ondersteuning in vakmanschap

Lid worden

Lid worden van de Pensioenorde is mogelijk voor alle adviseurs werkzaam in de pensioenbemiddeling- en advisering als eigenaar van een kantoor dan wel als medewerker. Als u voldoet aan de gestelde eisen, kunt u zich laten inschrijven. U komt via de onderstaande button in het online inschrijfformulier.

Masterclasses

De Pensioenorde organiseert jaarlijks Masterclasses voor pensioenprofessionals. Dit programma streeft naar een hoog kennis- en adviesniveau voor de deelnemers. Deelnemen aan de Masterclasses zorgt voor de benodigde punten in het kader van de permanente educatie.

Permanente Educatie

Om uw inschrijving als lid van de Pensioenorde te continueren geldt er een jaarlijkse PE-verplichting. De opzet is dat u tenminste twee Masterclasses per jaar volgt. Op deze wijze brengen we uw kennis en de vaardigheden op een hoger niveau.